Karijera u tvrtki Mylan
Karijere
Karijere koje utječu na živote 7 milijardi ljudi.

Puno više nego samo posao

Pridružite nam se u ostvarivanju naše misije da osiguramo pristup lijekovima visoke kvalitete za 7 milijardi ljudi. Nude Vam se nevjerojatne prilike u svim aspektima našeg poslovanja, uključujući sljedeće: administracija, razvoj poslovanja, usklađenost, komunikacije, financije, ljudski resursi, informacijska tehnologija, marketing, prodaja i više.
 • Kvaliteta

  Kao član tima za osiguranje kvalitete možete raditi na operativnom području, sistemskom području ili području usklađenosti. Svaki se odjel brine da su svi lijekovi tvrtke Mylan sigurni, učinkoviti te da ispunjavaju potrebe naših korisnika. Svim članovima tima za osiguranje kvalitete zajednički je sjajan osjećaj za pojedinosti. Zapravo je naš tim za osiguranje kvalitete pridonio razvoju sustava kontrole kvalitete koji premašuje zahtjeve američke Agencije za hranu i lijekove (FDA) te je usklađen sa zahtjevima dobre proizvođačke prakse (GMP) koje je uspostavila Europska komisija.
 • Opskrbni lanac

  Na kraju svakog opskrbnog lanca jedna je od 7 milijardi osoba koje se oslanjaju na nas da ćemo im pružiti lijekove visoke kvalitete. Zaposlenici u sklopu skupine za opskrbni lanac imaju obvezu koordinirati komunikacije, ukloniti uska grla, osigurati transparentnost i optimizirati učinkovitost suradnje između tvrtke Mylan i naših dobavljača, prodavača i klijenata. Uspješno rješavanje svih tih problema omogućuje tvrtki Mylan da stalno isporučuje odgovarajuću količinu proizvoda našim klijentima.
 • Znanstveni poslovi

  Glavni je cilj skupine za znanstvene poslove osigurati visokokvalitetne lijekove za 7 milijardi ljudi na svijetu. Tu ćete imati priliku raditi s članovima tima iz istraživanja i razvoja, marketinga, usklađenosti s propisima, regulatornih poslova, sigurnosti proizvoda i razvoj tržišta na implementaciji strategija koje omogućuju ostvarivanje naše misije i jamče da će naša tvrtka ostati stabilna i snažna.
 • Medicinska pitanja

  Kao član skupine za medicinska pitanja postavljat ćete pitanja kao što su „Što ako?“ i „Što dalje?“, doprinositi ćete rastu i inovacijama na području biogeneričkih lijekova, respiratornih proizvoda, izvornih i generičkih lijekova. Bez obzira na to jeste li stručnjak za klinička istraživanja, kliničke postupke, sigurnost proizvoda, upravljanje rizikom, farmakovigilanciju, vođenje publikacija, upravljanje informacijama ili podršku proizvodima i komercijalizaciju, bit ćete neizostavan član našeg tima.
 • Proizvodnja

  U odjelu za proizvodnju uvijek ćete pokušati pronaći način da poboljšate naše proizvode. Bez obzira na to optimizirate li mjesto proizvodnje kao dio strateškog tima, vodite svakodnevno poslovanje kao dio operativnog tima ili radite na područjima racionalizacije razvoja, upravljanja kapitalom i kapacitetima, inženjerstva, operativne izvrsnosti te zaštite i očuvanja okoliša Vaš će cilj biti isti: povećati učinkovitost, smanjiti troškove, postaviti i premašiti standarde kvalitete te osigurati opskrbu lijekovima visoke kvalitete.
Loading the player...

Mogućnosti razvoja karijere

Zajedno otkrivamo nove načine na koje možemo promijeniti živote 7 milijardi ljudi.

Web-stranica za globalne karijere >
Posljednje ažurirano  22.10.2018.