Djelatne tvari

Djelatne tvari

Mylan u ponudi ima jedan od najširih portfelja djelatnih tvari – tvari odgovornih za terapijske učinke različitih lijekova – u više od 80 zemalja.

Kvaliteta počinje od prvog koraka. Tvrtka Mylan uspostavila je postupke za testiranje i potvrđivanje kako bi se osigurala prikladnost djelatnih tvari koje se koriste u našim lijekovima.

Zahvaljujući izravnom pristupu djelatnim tvarima tvrtka Mylan jedna je od tek dvije globalne generičke tvrtke sa sveobuhvatnim, okomito integriranim opskrbnim lancem. Izravni pristup djelatnim tvarima omogućuje nam i da održimo dobar uvid u različita tržišta i terapijske segmente.

Osim toga, mi smo jedan od najvećih svjetskih proizvođača djelatnih tvari za generičke antiretrovirusne lijekove za terapiju HIV-a/AIDS-a, kao i antibakterijskih lijekova, tvari koje djeluju na središnji živčani sustav, antihistaminika/antiastmatika, lijekova za kardiovaskularne bolesti, virusne bolesti, dijabetes, gljivične infekcije, inhibitore protonske pumpe i lijekova protiv bolova.

Proizvodnja djelatnih tvari

Posvećenost kvaliteti, najsuvremeniji pogoni za proizvodnju djelatnih tvari, globalne regulatorne akreditacije, dobra opskrbna mreža i brz izlazak na tržište s novim proizvodima čine tvrtku Mylan savršenim partnerom za proizvodnju djelatnih tvari.
Posljednje ažurirano  22.10.2018.