Područja poslovanja

Ostvarujemo svoju privrženost u pomaganju kako bi za 7 milijardi ljudi osigurali pristup visokokvalitetnim lijekovima koji uključuju portfelj proizvoda koji je vodeći u industriji te koji se neprestano širi. Ne samo da smo jedna od najvećih svjetskih tvrtki za proizvodnju generičkih i izvornih lijekova, već smo i jedan od najvećih proizvođača djelatnih tvari.

Generički proizvodi

Naši generički proizvodi obuhvaćaju različite terapijske kategorije, farmaceutske oblike i sustave za doziranje za pomoć pacijentima.

Proizvodi na recept

Razvijamo, proizvodimo i prodajemo lijekove na recept koji pacijentima i liječnicima omogućuju liječenje respiratornih bolesti, teških alergijskih reakcija i psihičkih poremećaja.

Djelatne tvari

Proizvodimo djelatne tvari – tvari odgovorne za terapeutske učinke lijeka – za različite terapijske kategorije, uključujući antiretrovirusne lijekove koji se koriste u terapiji HIV-a/AIDS-a.

Kanali

Kako osigurati pristup našim proizvodima za 7 milijardi ljudi? Putem kanala – dragocjenih partnerstava s liječnicima i državnim ustanovama, klijentima na području maloprodaje i veleprodaje te institucionalnim klijentima.
Posljednje ažurirano  22.10.2018.