Generički lijekovi tvrtke Mylan – zaglavlje

Zašto generički lijekovi?

U tvrtki Mylan njegujemo jedan, globalni standard kvalitete, u svemu što radimo.

Jer u našim standardima nema ničeg generičkog. Naši interni timovi pregledavaju sve proizvode, od početka do kraja proizvodnje. Bez obzira na to gdje se u svijetu proizvode.

Čemu tako visoki standardi? Zato što je najvažnije da svojim lijekovima pomognemo ljudima. I vjerujemo u stjecanje povjerenja liječnika, ljekarnika, drugih zdravstvenih djelatnika i pacijenata i to svaki dan. Zato kažemo: "Our Mylan Is Your Mylan".

Prvi generički lijek koji smo proizveli? Penicillin G, 1966. godine. Od tada Mylan primjenjuje jedan, globalni standard kvalitete, jednak u svim pogonima i proizvodnim linijama, neovisno o tržištu.

Kako proizvodimo generičke lijekove u tvrtki Mylan?

 • Nadzor nad lijekovima

  Napredni sustavi nadzora

  Iako to nije obavezno, tvrtka Mylan koristi najmodernije sustave nadzora koji mogu automatski ocijeniti i odbaciti proizvod koji ne ispunjava specifikacije. Ta napredna tehnologija koristi se za automatsko uklanjanje neispravnih proizvoda s proizvodnih linija ili linija za pakiranje.
 • Standardi u proizvodnji lijekova

  Jedan globalni standard kvalitete

  Bilo da se radi o lijeku namijenjenom za milijune ljudi ili samo za nekolicinu, naš je prioritet udovoljiti standardima u našoj djelatnosti ili ih i

  nadmašiti. Naši vlastiti timovi kontinuirano provode provjere kako bi osigurali kvalitetu i integritet proizvoda od početka do kraja procesa, neprestano poboljšavajući kvalitetu i dosljednost. Jer povjerenje se ne temelji samo na našim globalnim standardima kvalitete. Ono je utemeljeno na brizi za ljude kojima pomažemo sa svojim proizvodima.

 • Krivotvoreni lijekovi

  Zaštita od neispravnih proizvoda

  Kvaliteta započinje od prvog koraka. Tvrtka Mylan uspostavila je postupke za testiranje i potvrđivanje kako bi se osigurala prikladnost djelatnih tvari koje se koriste u našim lijekovima.
 • Provjera čistoće i učinkovitosti lijekova

  Provjera čistoće i učinkovitosti lijekova

  Tvrtka Mylan osigurava učinkovitost proizvoda, njegovu čistoću i otpuštanje djelatnih tvari lijeka do datuma isteka i to testiranjem stabilnosti naših proizvoda u određenim intervalima.
 • Obećanje u vezi s revizijama dobrih proizvodnih praksi

  Obećanje ljekarnicima

  Klijenti se oslanjaju na Vaše savjete. To je jedan od razloga zašto tvrtka Mylan primjenjuje jedan, globalni standard kvalitete, jednak u svim pogonima i proizvodnim linijama, neovisno o tržištu.

 • Zahtjevi organizacije USP

  Obećanje liječnicima

  Mi u Mylanu želimo osigurati da Vi svim svojim pacijentima omogućite korištenje lijekova najviše kvalitete te stoga koristimo napredne sustave testiranja i nadzora koji nam omogućuju da provjerimo odgovara li proizvod kriterijima za odobrenje u skladu sa zahtjevima organizacija za standarde širom svijeta.
Posljednje ažurirano  22.10.2018.