Stalno ulaganje u razvoj

Stalno ulaganje u razvoj

Tvrtka Mylan temelji se na inovaciji. Inovacija je razlog zašto svaki izazov smatramo prilikom. To je razlog zašto tisuće znanstvenika, istraživača i mislilaca rade zajedno na raznim stranama svijeta i u različitim vremenskim zonama, da bi riješili složene probleme i ispunili potrebe koje nisu zadovoljene.


Je li iznenađujuće što tvrtku poznatu po generičkim lijekovima visoke kvalitete pokreće inovacija? Uzmimo u obzir sljedeće: 1984. godine bili smo prva generička tvrtka koja je dobila patent za novi lijek. Danas osmišljavamo bioekvivalentne verzije zaštićenih lijekova i stvaramo poboljšane verzije lijekova da bi se naši proizvodi razlikovali od ostalih.


Da bismo se nastavili razvijati, izgradili smo organizaciju koja je različita, motivirana i jedinstvena po svojoj sposobnosti za suradnju.Istinska globalna kultura

Kao globalnoj tvrtki cilj nam je izgraditi istraživačku i razvojnu disciplinu koja može iskoristiti prednost svakog pojedinca i svake lokalne kulture. Drugi naš cilj bio je uspješno uskladiti rad u različitim vremenskim zonama.
Rezultat: skupina stručnjaka iz cijelog svijeta s jedinstvenim pogledom na lokalne i globalne izazove u području zdravstva. Zajedničkim radom okrenuli smo vrijeme sebi u korist – kada tim na jednom kraju svijeta završi s radom, tim na drugom započinje s radom.
Drugim riječima, u tvrtki Mylan istraživanje i razvoj nikada ne prestaju.

Što tvrtku Mylan čini drugačijom

Takav način rada omogućuje nam da budemo odgovorniji te da stalno povećavamo svoj portfelj koji obuhvaća injekcijske farmaceutske oblike, biološke lijekove, respiratorne, onkološke i neurološke lijekove, kao i inovativne metode liječenja za HIV/AIDS.
Kroz suradnju na različitim kontinentima i među različitim kulturama brzo smo spoznali da nijedan istraživački centar ne može djelovati izolirano. Postalo nam je jasno da uz sve složene stvari kojima se bavimo postoji jedna jednostavna istina: zajedno smo bolji nego svaki pojedinačno za sebe.

Posljednje ažurirano  22.10.2018.