Kvaliteta proizvoda tvrtke Mylan

Kvaliteta proizvoda tvrtke Mylan

Mylan primjenjuje jedan, globalni standard kvalitete, jednak u svim pogonima i proizvodnim linijama, neovisno o tržištu.

Bilo da je riječ o lijeku za milijune ili samo za nekolicinu, u tvrtki Mylan naš prioritet je postizanje ili nadmašivanje standarda prisutnih u farmaceutskoj industriji.

Jer u našim standardima nema ničeg generičkog. Naši interni timovi pregledavaju sve proizvode, od početka do kraja proizvodnje. Bez obzira na to gdje se u svijetu proizvode. Štoviše, podržali smo zakon koji Agenciji za hranu i lijekove (FDA) daje ovlaštenje provođenja inspekcija svih proizvodnih pogona u svijetu koji opskrbljuju američko tržište.

Svi lijekovi tvrtke Mylan koji se koriste u Europi osmišljeni su, razvijeni i proizvedeni u skladu sa zahtjevima dobre proizvođačke prakse (GMP) koje je uspostavila Europska komisija.

Osim redovitih inspekcija i nadzora, 40 naših internih revizora kontrolira oko 300 naših lokacija godišnje.Zato su sve sirovine koje se koriste u našim lijekovima (djelatne i pomoćne tvari) predmet kontrole prema uspostavljenim procedurama kojih se strogo pridržavamo.

"Njegujemo jedan globalni standard kvalitete jer znamo koji su nam prioriteti. A Vi ste središte svega što činimo."
Robert J. Coury Izvršni predsjednik

Ono je utemeljeno na brizi za ljude kojima pomažemo sa svojim proizvodima.
 
Kvaliteta naših proizvoda glavni je razlog zašto možemo izreći poruku za 7 milijardi ljudi da znamo koji su naši prioriteti: "Vi ste središte svega što činimo". Stoga i kažemo: "Our Mylan Is Your Mylan".
Posljednje ažurirano  22.10.2018.